Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online https://www.dcaevolution.ro, in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Serviciul “30 de zile drept de retur” nu afecteaza in niciun fel dreptul de retragere in 14 zile, in cazul comertului la distanta, conform OUG 34/2014 art. 9/1.

* Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
* Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna

 Cum returnezi produsele vandute de S.C. DCAEVOLUTION S.R.L.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

 • – Pasul 1: Se completeaza formularul de retur
 • – Pasul 2: Se trimite produsul la adresa de mai jos. In pachet trebuie sa puneti factura fiscala si formularul de retur tiparit.

Produsele se vor returna doar prin Urgent Cargus sau Fan Courier la adresa de mai jos, fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.
Transportul returului va fi suportat integral de catre CLIENT

S.C. DCAEVOLUTION S.R.L.

Iasi, str. Ionel Teodoreanu nr.2
tel: 0787522388

Coletul trebuie sa fie obligatoriu insotit de fisa de retur completata care se poate descarca de aici. Puteti formula orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa dcaevolution@gmail.com 

Nu se accepta la retur:

 • – Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
 • – Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
 • – Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
 • – Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport sau plata transportului la S.C. DCAEVOLUTION S.R.L.
 • piesa nu a fost montata intr-un service de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
 • piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
 • piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piesa de inlocuit;
 • piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare;

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea returului la sediul nostru.

 • – In cazul unui retur la care se solicita “Colet la schimb” taxa de transport va fi 50 de lei (25 colet tur, 25 colet retur)

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.


Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la receptia produsului.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra care nu par a putea fi rezolvate pe email va rugam sa luati legatura cu noi la telefon: 0787/522.388 sau email: dcaevolution@gmail.com