Anvelope de vara, mixte sau de vara

Consultanta: 0751.055.385

Anvelope de vara, mixte sau de vara. Va aratam in acest videoclip, indicii de care trebuie sa tineti cont la achizitionarea unui set de anvelope.

Inainte de a achizitiona un set nou de cauciucuri ar trebui sa tineti cont de caracteristicile legate de dimensiuni si indicii anvelopelor.In acest video am incercat sa va prezentam principalele caracteristici de care ar trebui sa tineti cont si de asemenea si locul unde gasiti inscriptiile.

Oferim asistenta completa in achizitionarea anvelopelor pentru masina dvs. la tel: 0751/055.386 sau pe mail dcaevolution”gmail.com

In caz ca nu gasiti dimensiunile cautate de dvs. direct pe site, nu ezitati sa ne contactati telefonic.De asemenea putem sa va oferim si pachete complete de roti. Suntem importatori oficiali de jante Japan Racing, Vossen, Ispiri etc.

Nu in ultimul rand trebuie sa ne aducem aminte ca anvelopele sunt vitale pentru siguranta noastra. Recomandam schimbarea lor in functie de anotimp, cand prezinta urme de uzura peste limita maxima admisa si cand depasesc perioada de valabilitate data de producator.

 

 

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.