CE ESTE APROBAREA FIA?

 

ECHIPAMENTE FIA asigură că consumatorii primesc și experimentează performanța, calitatea și siguranța premium oferite de FIA. De la înființarea sa în 1904, a reprezentat interesele organizațiilor auto și ale utilizatorilor de autovehicule din întreaga lume. Este, de asemenea, organul de conducere al sportului auto din întreaga lume.

FIA este o organizație non-profit care reunește 222 de organizații naționale de autovehicule din 130 de țări. În ceea ce privește aspectele legate de siguranță, mobilitate, mediu și drepturile consumatorilor.: FIA promovează în mod activ interesele conducătorilor auto din Statele Unite, din Uniunea Europeană și din alte organizații internaționale.

Inclusiv in romania, in orice tip de motorsport. care functioneaza sub Federatia Romana de automobilism Sportiv, Echipamentele Fia sunt 100% Obligatorii

CE ECHIPAMENT SA ALEG? (CU SAU FĂRĂ FIA)

 

Dacă vă decideți să alegeți ECHIPAMENTE FIA sau fara aceasta aprobare. este important să vă gândiți la ce tip de cursă doriti sa participati. Fie că este vorba de un concurs de amatori. sau de un eveniment profesional.trebuie sa stiti inainte regulamentul intern al competitiei.

In Romania sunt evenimente auto pentru amatori care necesita ECHIPAMENTE FIA dar sunt si evenimente care nu impun aceasta aprobare pentru echipamente.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other