Triplele pe care firma noastra le comercializeaza sunt de tip Plug&Play.

Citeste mai mult!

Asta inseamna ca se potrivesc perfect la liniile caroseriei masinii. Se conecteaza la sistemul electric original fara nici un fel de adaptari. Nu o sa aveti nici o eroare de bec cars in bord. Farurile si triplele au deja facut circuitul electric cu toate anulatoarele necesare.

Dar acum ai posibilitatea de a monta un set de triple cu LED. Asta inseamna ca anumite elemente de semnalizare vor fi alcatuite din LED-uri. Vei schimba total aspectul masinii.Trebuie sa tinem cont ca un element de LED are o viata mai lunga de functionare in raport cu un bec halogen. In functie de masina si de modelul triplelor, acestea pot fi echipate full LED sau poate contine anumite elemente cu becuri Halogen.In functie de ce recomanda producatorul.

Cand vorbim de tuning, majoritatea se gandesc la amenzi, probleme cu politia sau certificate retinute. Noi va garantam ca daca aveti montate faruri si triple achizitionate de la DCA Evolution, nu veti avea aceste probleme. Majoritatea farurilor si triplelor vandute de noi sunt omologate pentru a circula legal pe toate strazile din Europa. Inclusiv pe strazile din Romania. Stantele de omologare se gasesc pe geamul farurilor sau ale triplelor. Puteti face inspectia tehnica periodica fara probleme. De asemenea puteti face RAR-ul in vederea obtinerii placutelor de inmatriculare. Exista si unele de modele de faruri care nu sunt omologate, insa, acest aspect este scris individual la fiecare produs