Distantiere roti

Distantierele roti și flanse distantiere adaptoare roți. Acestea sunt neprețuite atunci când se instalează jante și anvelope personalizate. Dar ce sunt distanțierele și flansele adaptoare? Care sunt avantajele unui set de distanțiere sau a unui set de flanse adaptoare?

În mod obișnuit, pentru a instala anvelope mai mari, distanțierele sunt dispozitive care se potrivesc cu butucul de prindere al vehiculului pentru a crea o distanță suplimentară între roată și ansamblul butucului roții.

Cu alte cuvinte, instalam distanțier roti pentru a mări deplasarea sau distanța dintre roată și ansamblul butucului roții. Distantierele si flansele distantiere roti se fixeaza cu prezoane sau piulite, in functie de vehicul. Acest aspect, permite micsorarea ET-ului.

Fără distanțiere pe roți, anumite roți personalizate ar sta prea aproape sau chiar ar putea sa atinga sistemele componente ale vehicului cum ar fi bratele sau sistemul de suspensie. Pe langa beneficiul evident de a permite montarea anvelopelor mai mari pe un vehicul, un set de distantiere roti poate duce, de asemenea, la cresterea performantei vehiculului si la un aspect mai unic.

Mulți oameni folosesc distanțierele pentru a imbunatati tracțiunea. Datorită faptului că roțile stau mai departe de ansamblul butucului atunci când se utilizează distanțiere pe roți, tracțiunea pe care o are un vehicul la înclinare este îmbunătățită. Seturile de distantiere roti sunt de asemenea utilizate doar pentru a scoate jantele mai spre exterior pentru a oferi acestuia un aspect sportiv.

La noi gasiti distantiere pentru majoritatea marcilor auto. Contactati-ne acum! +40751/055.386 sau la mail dcaevolution@gmail.com sau comandati direct pe site-ul nostru www.dcaevolution.ro
Acum e disponibila si plata folosind card bancar.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other