Se arată toate cele 7 rezultate

Distantiere roti Mercedes

Foloseste configuratorul din stanga pentru a selecta dimensiunile dorite pentru distantiere roti.

Cauti distantiere roti Mercedes? avem urmatoarele distantiere disponibile:

  • Distantiere roti Mercedes 0.5cm
  • Distantiere roti Mercedes 1cm
  • Distantiere roti Mercedes 1.5cm
  • Distantiere roti Mercedes 1.7cm
  • Distantiere roti Mercedes 2cm
  • Distantiere roti Mercedes 2.5cm
  • Distantiere roti Mercedes 3cm

Distantierele sunt realizate la masini CNC cu comanda numerica de ultima generatie. Materialul folosit este acelasi cu cel care se foloseste in industria aeronautica.Proiectarea dimensiunilor se bazeaza pe cele mai recente programe de proiectare CAD.

Precizia de fabricare se reflecta clar asupra produsului care este echilibrat pentru a nu duce la aparitia vibratiilor dupa montaj.
Acestea ofera un aspect sportiv si stabilitate in viraje.Recomandam montarea in service roti autorzat.

Distantiere roti și flanse distantiere adaptoare roți. Acestea sunt neprețuite atunci când se instalează jante și anvelope personalizate. Dar ce sunt distanțierele și flansele adaptoare? Care sunt avantajele unui set de distanțiere sau a unui set de flanse distantiere adaptoare?

În mod obișnuit, pentru a instala anvelope mai mari, distanțierele sunt dispozitive care se potrivesc cu butucul de prindere al vehiculului pentru a crea o distanță suplimentară între roată și ansamblul butucului roții.

Cu alte cuvinte, instalam distanțier roti pentru a mări deplasarea sau distanța dintre roată și ansamblul butucului roții. Distantierele si flansele distantiere roti se fixeaza cu prezoane sau piulite, in functie de vehicul. Acest aspect, permite micsorarea ET-ului.

Fără distanțiere pe roți, anumite roți personalizate ar sta prea aproape sau chiar ar putea sa atinga sistemele componente ale vehicului cum ar fi bratele sau sistemul de suspensie. Pe langa beneficiul evident de a permite montarea anvelopelor mai mari pe un vehicul, un set de distantiere roti poate duce, de asemenea, la cresterea performantei vehiculului si la un aspect mai unic.

Mulți oameni folosesc distanțierele pentru a imbunatati tracțiunea. Datorită faptului că roțile stau mai departe de ansamblul butucului atunci când se utilizează distanțiere pe roți, tracțiunea pe care o are un vehicul la înclinare este îmbunătățită. Seturile de distantiere roti sunt de asemenea utilizate doar pentru a scoate jantele mai spre exterior pentru a oferi acestuia un aspect sportiv.

Contacteaza-ne acum la +40787/522.388 sau la mail dcaevolution@gmail.com