Showing 1–60 of 63 results

Flanse Japan Racing

Consultanta 0787/22.388

Flanse Distantiere Japan Racing sunt folosite pentru a mari encartamentul masinii.

Flanse Distantiere Japan Racing reprezinta o metoda usoara, sigura si destul de avantajoasa economic pentru a mari ecartamentul masinii. Rezulta o crestere importanta a manevrabilitatii si a aderentei. De asemenea distantierele sunt folosite si pentru a corecta et-ul/offsetul jantelor, atunci cand este cazul.

Termenul ecartament folosit în domeniu auto se referă la urmele lăsate pe un teren de roţile aceleaşi osii ale unui vehicul. La autoturisme ecartamentul se referă la lăţimea maşinii de la linia centrală a roţilor de pe aceeaşi osie.

În domeniul auto, ecartamentul sau ”track width” în engleză influenţează în mod direct manevrabilitatea unui autovehicul şi viteza de răspuns a direcţiei. În mod normal, ecartamentul se reglează simetric, astfel că roţile au aceeaşi distanţă în raport cu axă longitudinală. Un ecartament frontal crescut scade aderenţa, creşte subvirarea, scade viteză de răspuns la direcţie. Un ecartament crescut pe spate creşte aderenţa la intrarea în curbă şi manevrabilitatea, însă ecartamentul redus tot pe spate creşte aderenţa frontala în curbele de tip ac de păr. Reglajul fin al ecartamentului influenteaza performanţa maşinii.

Principalele Avantaje ale Flanse Distantiere Japan Racing:

1. Mareste manevrabilitatea masinii!

Odata montate pe masina, distantierele ajuta la o mai buna manevrabilitate a masinii, in special in viraje. De asemenea o sa imbunatateasca si aderenta, intrucat greutatea vehiculului va fi dispusa in mod egal pe toate cele 4 roti.

 

 

 

 

2. Corecteaza Et-ul mare al jantelor!

distantiere roti

ET-ul este distanța (în milimetri) dintre mijlocul jantei și suprafața de apăsare pentru fixare.

Este important să fiți atenți la ce urmează :

 • Cu cât offsetul este mai mare, cu atât janta dumneavoastră va “intra” în osie. Astfel, în cazul în care offsetul este prea mare, roata poate atinge etrierele de frână sau amortizoarele.
 • Cu cât offsetul este mai mic, cu atât janta iese în afară. În cazul în care offsetul este prea mic, janta poate atinge caroseria, în linie dreaptă sau în viraj.

Este posibil să montați o jantă pe un vehicul al cărui offset inițial este diferit. Cu toate acestea, variația offsetului depinde de fiecare vehicul în funcție de spațiul disponibil la nivelul osiei.

Acum ca stim ce este et-ul unei jante, stim ca un et prea mare poate fi corectat cu ajutorul unui distantier.

Sa luam un exemplu:

 • Daca et-ul unei jante este de 50 si folosim un distantier de 15mm ajungem teoretic la un et de 35mm.

3. Estetic

O data ce sunt montate distantierele, masina va obtine un look mai “agresiv”.

fitmen distantiere

Daca se opteaza pentru un fitment corect, masina va arata mult mai bine.

Distantierele pe care noi le vindem sunt din duraluminiu si sunt de 3 tipuri:

1.Distantiere cu prezoane fara guler de centrare (0.5 mm)

2.Distantiere cu prezoane cu guler de centrare dedicate pe model ( 12mm-30mm)

3.Distantiere tip flansa cu prindere dubla de la 30mm pana la 100mm

 

Prezoanele care insotesc aceste distantiere sunt forjate si au duritatea 10.9, fiind cele mai dure si rezistente de pe piata.

 

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other