Importatori oficiali de Jante Ispiri.

Transport gratut la orice set de jante Ispiri achizitionat pe site-ul nostru.

Alege de mai jos modelul de jante care iti place si apoi foloseste configuratorul de jante pentru a gasi jantele de care ai nevoie.Daca nu gasiti configuratia potrivita pentru masina dvs. in site va rugam sa ne contactati. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne la 0787/522.388

Importatori oficiali de Jante Ispiri. La noi poti gasi toate modelele de Jante Ispiri. Mai jos poti regasi lista cu modelele disponibile:

CSR1D, CSR2, CSRD TF, FFR1, FFR1D, FFR2, FFR5, FFR6, FFR7, FFR8, ISR8.

Pentru mai multe detalii si termene de livrare, va invitam sa ne contactati la telefon 0787/522.388 sau sa ne scrieti la dcaevolution@gmail.com.

Acum, jantele Ispiri se pot achizitiona si in rate. Sistemul de rate poate este oferit de Raiffeisen Bank. Prin urmare, daca aveti un card de cumparaturi Raiffeisen Bank, puteti cumpara Jante Ispiri in rate. Achizitia poate fi facuta cu pana la 12 rate fixe fara dobanda!

Transport gratuit la orice set de jante achizitionat de la noi! Termenul de livrare pentru aceste jante este de 7 pana la 14 zile lucratoare in limita stocului disponibil.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other