Discuri de frana sport.

Discuri de frana sport,Te gândești sa iti îmbunătățesti sistemul de frana?

CITESTE MAI MULT
Accordion Item 1

Discuri de frana sport,Te gândești sa iti îmbunătățesti sistemul  de frana? Esti in situatia in care ai de facut alegeri. Vrei un kit de frana cu patru pistoane la etriere? Sau poate șase sau opt? Alegi discuri solide sau ventilate? Cum îți alegi placutele? Organice? Semi- metalice? Ușor de incalzit sau rezistente la temperaturi foarte mari?

Pentru unii, alegerea este ușoară. Un automobil de prezentare are nevoie intr-adevar de cel mai mare set de frânare care se potrivește în spatele jantelor. Dacă insa doriti să îmbunătățiți efectiv performanța frânării mai mult decât aspectul estetic, situatia se schimba. Trebuie avute in vedere toate optiunile de alegeri mentionate mai sus și chiar mai multe pe langa acestea.

Având în vedere acest lucru, ceea ce urmează este o descriere a ceea ce poate face un upgrade de frână pentru dvs. și rolurile pe care diferitele componente ale sistemului de frânare le joacă în îmbunătățirea performanțelor de oprire.

Experții în domeniu nu sunt întotdeauna de acord. Deci, cântăriți informațiile aici. Vizitați site-urile web de specialitate. Dar cel mai important, cereti informatii specifice pentru mașina și pentru nevoile voastre specifice de conducere. Dupa cum veti vedea, nici un upgrade de franare nu va functiona la fel pentru fiecare masina in orice conditie de conducere.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other