Consultanta: +40751/055.385

Suspensie sport reglabila pe inaltime si suspensie sport reglabila pe inaltime si duritate. In functie de ce tip de suspensie cauti pentru masina ta, poti selecta de mai jos, categoria necesara.

Cauti suspensie sport pentru masina ta?

Vrei suspensie sport reglabila pe inaltime sau ai nevoie de o suspensie reglabila pe inaltime si duritate pentru uz, motorsport? Gama de suspensii oferita de DCA Evolution vă permite să îmbunătățiti performantele mașinii tale prin cresterea stabilitatii si manevrabilitatii. Lucram direct cu producatorii de suspensii sport care furnizeaza kituri de suspensie de performanta echipelor din cele mai înalte niveluri de motorsport. Acest aspect ofera garantia calitatii si a fiabilitatii.

  La noi gasesti urmatoarele:
 • Suspensie reglabila pe inaltime TA-Technix
 • Suspensie reglabila pe inaltime MTS-Technic
 • Arcuri Eibach Pro Kit
 • Arcuri Eibach Sportline
 • Suspensie reglabila pe inaltime si duritate D2
 • Suspensie reglabila pe inaltime si duritate Gecko

.Arcurile suporta greutatea masinii si permit deplasarea in sus si in jos iar
amortizoarele au rolul de a prelua socurile. O suspensie reglabila combina cele 2 functii si in plus va ofera posibilitatea de ajustare a inaltimii si, sau a duritatii dupa necesitatile dumneavoastra.

O suspensie sport va ofera o manevrabilitate si o stabilitate superioara unei suspensii stoc.Daca vreti sa coborati masina pentru un look mai agresiv sau pentru a creste performantele autoturismului, o suspensie reglabila e cea mai buna alegere.

Tipuri de suspensii

Exista diferite tipuri de suspensii sport reglabile iar intervalul de reglaj al inaltimii variaza de la un producator la altul. O Suspensie reglabila pe inaltime va permite sa coborati sau sa ridicati garda masinii la sol, iar o suspensie reglabila pe inaltime si pe duritate, va ofera in plus si posibilitatea de a seta nivelul de comfort.

Coborand masina, ca efect secundar, centrul de greutate va cobora si prin urmare, se reduce transferul de greutate, iar masa automobilului este impartita mai uniform pe roti. Un alt efect este stabilitatea masinii in viraje, avem un efect sporit al franei, dar, si o accelerare mai uniforma.

Spre dosebire de arcurile sport, o suspensie reglabila ne ofera posibilitatea de setare individiala pe roata a inaltimii. In functie de producator, flansele de reglaj pentru inaltime, se pot afla la baza arcului sau in partea inferioara a amortizorului.

In functie de producatorul de suspensii sport reglabile ales, avem
kit-uri la montarea caror se potrivesc flansele rument stoc sau aceste kit-uri vin echipate cu flanse rulment cu reglaj camber.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other