Suspensie sport reglabila Citroen

Consultanta: 0787/522.388

Suspensie Sport Citroen -Kit suspensie sport reglabila pe inaltime si duritate D2- Racing versiunea Street

Suspensie Sport Citroen seria Street este cea mai populară dintre versiunile de suspensii D2. Oferind o calitate ridicată la un preț excelent. Acestea oferă un echilibru între confort și performanță, sunt ideale pentru utilizarea de zi cu zi. In acelasi timp se preteaza foarte bine la drift sau pe circuit.
Folosesc amortizoare monotub. Suspensii D2 Racing oferă o gamă de coborâre de până la 12 cm (în funcție de model). Reglajul pe duritate se poate seta din cele 36 de poziții, oferind o suspensie moale sau rigida, indiferent de necesitatile dvs. Toate produsele D2 sunt certificate TUV și ISO-9001 si ofera o garanție de 1 an.

Suspensie Sport Citroen D2 Racing versiunea Street!
– Reglaj pe duritate in 36 de puncte
– Reglaj independent pe inaltime pentru fiecare amortizor
– Suport de fixare pentru furtunasele de frana
– Corpul amortizorului este confectionat din aluminiu
– Suspensia sport D2- Racing varianta Street este alegerea perfecta intre confort și performanță
– Flanse rulment optionale pentru reglaj camber
– 1 an garanție
– Certificare TUV și ISO-9001

Pentru mai multe detalii si termene de livrare, va invitam sa ne contactati la telefon 0787/522.388 sau sa ne scrieti la dcaevolution@gmail.com.

Acum, Suspensiie Sport D2 Racing se pot achizitiona si in rate. Sistemul de rate poate este oferit de Raiffeisen Bank. Prin urmare, daca aveti un card de cumparaturi Raiffeisen Bank, puteti cumpara produsele noastre in rate. Achizitia poate fi facuta cu pana la 12 rate fixe fara dobanda!