Kit suspensie sport reglabila pe inaltime street level

Consultanta: 0751/055.385

Suspensii sport reglabile pe inaltime TA-Technix.

Kit suspensie sport reglabila pe inaltime street level

Ideala pentru a cobora garda masinii cu pana la 8 cm fata de setarea de fabrica. Suspensia poate fi montata pe masina fara nici o modificare la masina. Este un sistem plug and play!

“Plug” -montezi suspensia sport reglabila
“Play” – well… play!

Aceasta suspensie reglabila se potriveste cu toate modele prezentate de noi.

Aceasta este o suspensie reglabila entry level, foarte buna pentru o masina daily. Se recomanda ca aceasta suspensie sa fie montata intr-un service autorizat si sa se faca unghiurile de fuga dupa montaj. Reglajul pe inaltime se face usor cu ajutorul cheilor de reglaj aflate in colet.

Acest Kit de suspensie sport reglabila pe inaltime, marca Ta-Technix contine:
– 4 amortizoare sport reglabile pe inaltime
– 4 arcuri sport
– cheia pentru reglaj
– flanse de reglaj
Suspensia coboara garda la sol intre 2 si 8 centrimetri fata de setup-ul de fabrica

Livrare

Termenul de livrare pentru acest kit de suspensie sport reglabila este de 24 de ore in termenul stocului disponibil. Pentru mai multe informatii si detalii, puteti sa ne contactati la telefon +40751/055.385 si unul din colegii nostri va va oferi toate detaliile pe care le solicitati.

Garantie

Suspensia reglabila TA-Technix beneficiaza de o garantie de 24 de luni, daca se indeplineste conditia de a fi montata intr-un service autorizat si daca se fac unghiurile de fuga dupa instalarea acesteia. De asemenea, DCA Evolution ofera clientului GARANTIA BANII INAPOI daca produsul nu este conform cerintelor prezentate clientului atunci cand i se face oferta pentru produsul/ produsele solicitate.

Ne respectam clientii si dorim sa oferim o gama cat mai variata de produse, din acest motiv, daca nu ati gasit pe site produsul sau produsele cautate, va invitam sa ne contactati la telefon +40751/055.385 si ne vom da toata silinta sa gasim piesele pe care le cautati. Majoritatea produselor le importam direct fie de la producator, fie de la depozitele principale din Europa, Asia sau Statele Unite.

Greutatea medie a unui kit de suspensie reglabila TA-Technix este de aproximativ 20 kg.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other