Modalitati de plata

– Cash: Produsele se pot ridica si achita direct de la sediul nostru din Iasi, Ionel Teodoreanu nr.2

– Ramburs: Trimitem coletele oriunde in tara prin Fan Curier, plata coletului fiind efectuata cash catre curierul care va oferi chitanta pentru banii incasati.

– Virament bancar: Puteti plati prin virament bancar la IBAN: RO84-RZBR-00000-0600-1751-9991, urmand ca produsele sa fie livrate dupa confirmarea transferului.

– Plata prin card bancar: Magazinul online https://www.dcaevolution.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

SC DCA EVOLUTION SRL isi rezerva dreptul de a solicita un avans de minim 35% din totalul unei comenzi la anumite produse.