Realizate de entuziaști, pentru entuziaști
Mulți ani de experiență cu suspensiile tip coilover au fost dobândite nu numai prin teorie, ci și prin practică. Suspensiile MTS Technik sunt concepute de persoanele care le si folosesc. Rezultatul este o cultură de îmbunătățiri permanente, mai mari sau mai mici, care sunt întotdeauna implementate în funcție de nevoile utilizatorului.

Reglarea înălțimii mașinii
Cu o suprafață filetată, suspensiile MTS Technik permit modificarea înălțimii mașinii în funcție de preferințele utilizatorului.

Protectie cu zinc auriu

Suspensiile MTS au protecție îmbunătățită la coroziune a suprafeței de oțel sub formă de strat de aur „auriu” și anodizare neagră a elementelor din aluminiu.

Arcuri Ebach

Cele mai multe suspensii MTS Technik includ arcuri proiectate și realizate de prestigioasa companie germană Eibach. În calitate de producător principal, de peste 60 de ani, Eibach realizează arcuri pentru mașini precum Bugatti Veyron, F1, NASCAR, WRC. Acestea oferă caracteristici echilibrate, doar oțel de cea mai înaltă calitate și cele mai mici toleranțe de producție din industrie, alături de cea mai bună protecție la coroziune și durabilitate extraordinară – acestea sunt caracteristicile pe care Eibach le împărtășește și cu seturile de bobine MTS Technik.

 • Un design inovator al blocajului arcului de confort are ca rezultat rezolvarea problemei opririi. Această solutie este oferită în majoritatea seturilor, a fost supusă peste 2 ani de teste și cercetări, pentru a asigura o utilizare fără probleme și în condiții de siguranță.
 • Toate componentele suspensiilor de coilover MTS Technik sunt supuse unor teste riguroase de laborator și rutier.

Amortizoarele de tip Gas-oil twin-tube își mențin eficiența ridicată chiar și în timpul utilizării grele.

 • Fiabilitate
 • Suspensiile MTS Technik sunt acoperite de o garanție de 2 ani fără limită de kilometraj.

One thought on “Despre suspensiile MTS cu arcuri Eibach

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other