Preturi

Toate preturile afisate in site sunt exprimate in LEI si contin TVA si sunt preturi complete.

S.C. DCAEVOLUTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba oricand oricare din preturile afisate in site in functie de orice element ar dicta acest lucru indiferent daca o comanda a fost sau nu plasata in site de catre un client, acesta din urma fiind anuntat telefonic sau prin mail de schimbarile efectuate

Pretul jantelor este afisat in LEI/bucata in functie de configuratia acestora. Nu exista in site jante la care pretul sa fie pe set cu exceptia celor la care este specificat acest lucru in descriere!

Cota standard a taxei pe valoare adaugata (TVA) nu se modifica in 2018, ramanand la 19%, la fel ca in 2017. Cuantumul TVA pentru toate produsele comercializate de S.C.DCAEVOLUTION S.R.L. este de 19%

Taxele de curierat

Taxele de curierat sunt suportate de client atat pentru tur cat si pentru retur, in afara situatiei in care este prevazut altfel la sectiunea Termene si modalitati de livrare

Alte taxe

-> Toate preturile si tarifele prezentate pe https://www.dcaevolution.ro sunt finale si includ toate taxele aplicabile prin Legislatia Financiara aplicabila in acest moment in Romania.
In cazul produselor care se fac pe comanda pentru a indeplini specificatiile exacte ale clientului, se mai pot aplica diverse taxe de costumizare care vor fi prezentate clientului telefonic sau prin mail.

-> S.C. DCAEVOLUTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a solicita un avans cuprins intre 35% si 50% pentru produsele care nu fac parte din stoc si se aduc pe comanda! In cazul in care clientul refuza plata avansului, comanda se considera Anulata si nu va fi onorata pana la dovada platii avansului solicitat.

In cazul in care clientul decide sa nu mai ridice coletul dupa plata avansului, S.C. DCAEVOLUTION S.R.L. nu se obliga la returnarea avansului, acesta avand rol de garantie pentru clientul care a facut comanda in caz ca acesta decide sa ridice produsul/produsele. Termenul de valabilitate al garantiei expira cand S.C. DCAEVOLUTION S.R.L. gaseste un alt client pentru produsul/produsele respective, caz in care clientul initial este contactat telefonic sau pe mail si intrebat pentru ultima oara daca doreste sa ridice comanda facuta. In caz contrar, avansul va intra in patrimoniul S.C. DCAEVOLUTION S.R.L.