Faruri si triple

Salutare prieteni, numele meu este Mihai de la DCA Evolution si astazi vom discuta despre sistemele de iluminat ale masinii.

Daca ai inceput a face modificari la masina ta precum o suspensie sport si un set de jante, cu siguranta o sa fii tentat sa schimbi si farurile sau triplele.

Sistemele de iluminat stoc isi fac treaba perfect, dar totusi ai putea combina aspectul frumos cu functionalitatea.

 

Haideti sa vedem ce au in plus un set de faruri sau triple tuning fata de sistemele de iluminare stoc.

Astazi avem pprezentat un set de triple tuning pentru BMW E90. Un set de faruri pentru Mitsubishi Eclipse si un set de faruri pentru Skoda Octavia. Urmariti videoul de mai jos. 

 1. Daca masina vine echipata cu un set de triple pe becuri cu halogen e ok.

  Dar acum ai posibilitatea de a monta un set de triple cu LED. Asta inseamna ca numite elemente de semnalizare vor fi alcatuite din LED-uri. Vei schimba total aspectul masinii.Trebuie sa tinem cont ca un element de LED are o viata mai llunga de functionare in raport cu un bec halogen. In functie de masina si de modelul triplelor, acestea pot fi echipate full LED sau poate contine anumite elemente cu becuri Halogen.In functie de ce recomanda producatorul.

  Tot ce trebuie sa stii despre Faruri si Triple
  Tot ce trebuie sa stii despre Faruri si Triple
 2. Daca e sa vorbim de faruri, putem enumera o serie de avantaje in folosul montarii unui set de faruri tuning. O gama larga de automobile fabricate pana in present au ca si solutie constructive faruri de tip “oglinda”.Adica lumina emisa de bec, este dispersata uniform prin reflectia acesteia de corpul farului. Iata ca majoritatea farurilor tuning, ne vin in ajutor si au montate pe pozitia de faza scurta o lupa. Lupa are rolul de a focaliza lumina emisa de bec si de a o emite sub forma de linie pe strada.
 3. Daca e sa vorbim de lumina de pozitie, iata ca si aici avem mai multe optiuni. Deobicei, farurile stoc, au ca si elemente de pozitie 2 becuri mici. Farurile tuning ne ofera o gama larga de posibilitati. Ca si becuri de pozitie putem avea inele de angel eyes, linie de dayline sau spranceana de led. Aceste elemente pot sa difere in functie de modelul de far ales de dvs.
 4. Daca e sa vorbim de faruri, avem ca si posibilitate de a a lege un far cu fundalul de interior pe negru sau pe sau chrome. Dupa preferintele dvs iar triplele pot avea nuante deschise sau chiar pot avea tenta fumurie.

  Tot ce trebuie sa stii despre Faruri si Triple
  Tot ce trebuie sa stii despre Faruri si Triple
 5. Este important de mentionat ca toate farurile si triplele care le comercializam sunt de tip plug & play. Asta inseamna ca se potrivesc perfect la liniile caroseriei masinii. Se conecteaza la sistemul electric original fara nici un fel de adaptari. Nu o sa aveti nici o eroare de be cars in bord. Farurile si triplele au deja facut circuitul electric cu toate anulatoarele necesare.
 6. Farurile care le gasiti la noi, deobicei vin echipate fara motorasul de reglaj al inaltimii deoarece, se potriveste motorasul care il aveti deja montat pe farurile stoc, insa acest aspect poate sa difere in functie de masina sau de modelul de far, la fel, daca masina nu este prevazut cu system electric de reglaj al inaltimii farului, aceasta optiune nu se va gasi pe farurile aschizitionate de dvs, toate aceste, deoarece dupa cum ziceam, se monteaza pe system plug & play.
 7. Cand vorbim de tuning, majoritatea se gandesc la amenzi, probleme cu politia sau certificate retinute. Noi va garantam ca daca aveti montate faruri si triple achizitionate de la DCA Evolution, nu veti avea aceste probleme. Majoritatea farurilor si triplelor vandute de noi sunt omologate pentru a circula legal pe toate strazile din Europa. Inclusiv pe strazile din Romania. Stantele de omologare se gasesc pe geamul farurilor sau ale triplelor. Puteti face inspectia tehnica periodica fara probleme. De asemenea puteti face RAR-ul in vederea obtinerii placutelor de inmatriculare. Exista si unele de modele de faruri care nu sunt omologate, insa, acest aspect este scris individual la fiecare produs pe site-ul nostru www.dcaevolution.ro sau daca ne veti contacta la numarul de telefon 0787522388, o sa va informam cu mare drag referitor la toate aspectele tehnice in vederea achizitionarii unui set de faruri sau triple.

 

Cam atat a fost pentru astazi prieteni, daca aveti intrebari sau daca vreti sa achizitionati un set de faruri sau triple tuning, va asteptam cu drag pe www.dcaevolution.ro, nu ezitati sa ne lasati un comentariu sau asteptam telefoanele voastre la 0787522388. Va salut si ne vedem in urmatorul video!!!!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

   Necessary

   Advertising

   Analytics

   Other