Cu Racechip poti duce condusul la urmatorul nivel!

Nu va conduceti masina doar pentru a ajunge de la A la B! Transforma aceasta experienta in bucurie.

Iti zicem doar ca poti obtine cu 30% mai multi cai, cu 30% mai mult cuplu, o acceleratie mult imbunatatita si un consum de carburant mult mai bun!

Accesati rezervele de putere ale mașinii. Tuning-ul cu RaceChip nu forteaza pur și simplu la maxim limitele motorului ci se optimizează inteligent în limitele de proiectare ale motorului.

Stiai ca motorul tau are rezerve de putere?

De ce modelele fabricate de acelasi producător cu aceeasi capacitate cilindrica a motorului au ieșiri diferite de putere? Deoarece de multe ori singura diferenta dintre motoarele mai puternice de astăzi este electronica de management al motorului. Hardware-ul este acelasi! Software-ul este cel care face diferența.

Aceasta înseamnă că putem profita din plin de rezervele de putere ale motorului și vă putem ajuta să vă bucurați de performanța unei mașini mai puternice, la costuri minime.

Chiar dacă mașina dvs. are un motor puternic ca stoc. inginerii vor continua să construiască rezerve pentru a permite condiții climatice și grade de combustibil în întreaga lume. Optimizarea motoarelor de către RaceChip poate face uz de aceste rezerve pentru a vă oferi o experiență de conducere nouă și interesantă în propria mașină.

Motoarele de astăzi sunt controlate electronic folosind software. Dispozitivele plug-in RaceChip accesează acest software prin mini-computere special dezvoltate, care sunt la fel de avansate și sofisticate ca sistemele OEM de ultima generație, echipate de producători de renume.

Aceasta este singura modalitate prin care software-ul de optimizare al RaceChip poate înregistra, optimiza și retransmite numărul mare de parametri implicați și menține calitatea superioară a produsului.
Clienții noștri sunt adesea uimiți de modul în care produsele noastre high-tech sunt prietenoase cu utilizatorii. Tehnologia este sofisticată, dar instalarea este rapidă și ușoară. Și experiența de conducere? E fantastic.

Simplu de instalat si nu afecteaza garantia masinii!

Sistemul RaceChip Plug & Drive: puteti instala cu usurintă toate modulele software de tuning auto, fără cunostinte și instrumente de specialitate. Ai nevoie doar de 10-15 minute

Veti primi instructiuni de instalare specifice modelului de masină cu fiecare RaceChip.

4 thoughts on “Tu stiai asta despre RaceChip?

 1. Melinca Daniel Florin says:

  Sunt interesat de RaceChip pentru un suzuki Vitara alldrive 2018 motor 1,6 benzină, 120 cai. Dacă este pentru această masina si un preț. Multumesc

  • DCA Evolution says:

   Buna ziua. Din pacate pentru motor benzinar aspirat nu avem RaceChip. Acestea sunt disponibile doar pe motoarele cu turbo.

    • DCA Evolution says:

     Salutare Ovidiu. Te rugam sa iei legatura cu noi si sa ne oferi datele complete ale masinii pentru a vedea exact ce variante avem pentru masina ta. Ne poti contacta la tel 0751055386. Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *